Tuesday, April 6, 2010

Hello World

Hola a tots i totes, benvinguts al blog personal de Iuri Aranda (jo). Per fi puc inaugurar publicament sAy Patata, de fet ja feia temps que estava creat, però degut a la falta de temps i a que sóc un indecís, mai m'acabava de convèncer com quedaven les coses i ho he anat retrassant. Fins ara, que he aprofitat aquests dies de festa per ficar-mi en serio i deixar-ho enllestit.

Com podeu veure, de moment no és gran cosa, però n'estic convençut que de mica en mica millorarà, sobretot si m'ajudeu a fer-ho ;)

Com a presentació, em dic Iuri Aranda, i tinc 21 anys. Sóc estudiant de la FIB (Facultat d'Informàtica de Barcelona) - UPC, actualment estic cursant l'últim any d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes. Si voleu saber més sobre mi, podeu visitar aquesta pàgina.

En quant al blog, la veritat és que m'ha costat una mica posar-lo en marxa. Primer va ser la indecisió de si fer-lo amb Blogspot o Wordpress. I un cop em vaig decidir pel Wordpress, tenia el dilema de si allotjar-lo com a saypatata.wordpress.com o en un servidor propi. Al final em vaig baixar el codi de wordpress.org i el vaig allotjar en un servidor propi i domini gratuït, amb el principal avantatge de tenir accés al 100% del portal, i poder fer així les modificacions que necessiti.

Un altre problema va ser que no sabia per on començar, i la veritat és que em va ajudar molt el fet de llegir altres blogs personals. I, sobre tot, aquest vídeo (extret del blog de Pau Gay) em va fer veure com havia d'enfocar el blog i quins continguts puc i no puc publicar.

La meva primera meta és anar publicant al menys un post per setmana, si ho aconsegueixo, intentaré reduir aquesta freqüència. Qui sap, potser m'hi enganxo i sou vosaltres els que tindreu problemes per llegir-ho tot... =P

Espero que us agradi i us sigui d'utilitat. Heu de saber que m'encanta el feedback, així que no dubteu en enviar comentaris, mails, crits i/o coloms missatgers amb suggeriments, crítiques, opinions, etc...

2 comments:

  1. Iuriiiii!! ja em llegiré el teu blog! :D:D jo tmb en tinc un, però no l'utilitzo >.<

    a veure com va aquesta aventura ^^

    ReplyDelete
  2. Ep Iuri, moltes gracies per citar les fonts ;) !

    Ens anem llegint ...

    ReplyDelete