Sunday, April 25, 2010

Habemus Milestone

Aquest dijous per fi vaig poder estrenar mòbil nou, concretament un Motorola Milestone amb Android 2.1. Ja feia uns dos anys que utilitzava un Sony Ericsson W580i, del qual vaig quedar bastant decepcionat, i ja feia temps que necessitava un canvi. Així que al final em vaig decidir per fer una portabilitat a Orange, on tot just feia uns dies que havien posat aquest Android a la venta.

L'he estat provant durant aquests 3 dies i he de dir que m'encanta! M'ha agradat en tots els aspectes. El sistema en general és molt fluid, no he tingut l'ocasió de provar un Nexus One, així que tampoc puc comparar-los massa bé, però la impressió és molt bona. En quant a la pantalla, la seva resposta és més que acceptable, i el seu tamany perfecte pel meu gust. El que si que em va sorprendre al treure'l de la caixa va ser el seu pes, encara que suposo que deu ser normal, sabent que abans tenia un mòbil tant "petit" com el Sony Ericsson. En quant a la bateria, encara no li he donat un ús molt "quotidià" per poder opinar. El que més m'agrada d'aquest mòbil és el seu teclat físic, el qual va ser una de les raons principals per elegir el Milestone. La veritat és que no les tenia totes en quant al teclat, ja que les crítiques que hi ha per internet no són gaire bones: que si les tecles estan massa juntes, no tenen relleu, està massa desplaçat a l'esquerra, etc; i si que és veritat, però de moment no m'està suposant cap mena de problema. És més, m'atreviria a dir que és un teclat excel·lent, tant per la seva posició, el finíssim desplaçament de la pantalla i el fet que no fa engordar ni un pel el terminal. Una altra cosa que em queda per tastar és la càmera, que encara no he tingut ocasió de provar-la amb profunditat.

El mòbil ve amb:
  • auriculars amb mans lliures
  • cable USB
  • carregador
  • targeta microSD de 8Gb
  • i (oh sorpresa!) la base multimèdia, la qual no m'esperava, ja que a la web d'Orange no diu res, o al menys no deia res quan jo el vaig comprar.

En quant als preus vaig fer una petita comparativa amb les diferents tarifes disponibles i els preus finals (aproximats) a que sortia el mòbil:Potser us serveix si voleu contractar alguna d'aquestes tarifes amb orange.

Edito: aquest cap de setmana he pujat a Andorra, i he descobert una cosa interessant. I és que el mòbil és lliure, o sigui que li pots ficar una targeta de qualsevol companyia.

De moment estic intentant evitar instal·lar tota aplicació que veig a l'Android Market (que és molt temptador), però segur que em deixo moltes aplicacions que valen la pena, així que si teniu un Android podeu deixar comentaris amb aplicacions que us agradin ;) Jo de moment tinc instal·lades: facebook, astrid, astro, barcode scanner, color flashlight, goggles, google buzz, my tracks, netcounter, photoshop, pkt auctions ebay, robo defense, throttleCopter, WordPress i algunes altres que no faig servir...

Per cert, només com a nota informativa, quan fas una portabilitat de un número de telefon a una altra companyia, encara que en aquesta no tinguis permanència, t'has de quedar en la nova companyia durant un període de 45 a 90 dies, abans de fer una nova portabilitat. Dic això perquè jo no ho sabia i em va agafar una mica per sorpresa.

1 comment:

  1. Ei tu, jo fa temps que tinc un mobil amb android, t'has d'instalar el automatic task killer, es un programa que quan deixes el telefon en repos el pots configurar per a que faci el que diu el nom, mes que res per que en android els porgrames mai sarriben a tancar a no ser que necessiti més memoria i amb aixo testalvies molta bateria.

    ReplyDelete